Vinice Emiliany

Valle de Casablanca

hektarů: 272 akrů: 672


Valle de Casablanca je nejdůležitější údolí pro růst bílých odrud vín. Složení velmi propustné půdy, hlavně písčíté hlíny s organickou hmotou, plus vliv mořského vánku, který vane z pobřeží Tichého oceánu, vytváří prostředí pro pomalé zrání, které vyústí ve víno aromatické a delikátní chuti.
V Casablance máme 3 různé oblasti: Casablanca, Cordillera y Rincon de Peña.
Hlavně zde rozvíjíme naše: Sauvignon Blanc, Chardonnay, Viognier, Marsanne, Pinot Noir y Syrah.



Valle de Maipo

hektarů: 102 | akrů: 252


Valle del Maipo se nachází v oblasti Metropolitana de Santiago. Má aluviální půdy bohaté na minerály, jílovitou hlínu a dobré odvodnění. Klima je stabilní s teplými a suchými léty a mírnou krátkou zimou. Díky své geografické poloze se zde může vyrábět víno různé ovocnosti, vůně a barvy.
Toto ůdolí dá především vyniknout velké osobitosti Cabernet Sauvignon. On byl průkopnikem v rozvoji vína v zemi. Emiliana má 2 pole v této oblasti: Los Morros y Linderos.





Valle de Cachopoal

hektarů: 159 | akrů: 393


Valle de Cachapoal se nachází v VI regionu del Libertador Bernardo O´Higgins. Příslušící do Velkého údolí de Rapel, jenž je charakterizován jako ráj pro červené odrůdy pro své mírné středomořské sub-vlhké klima. S výraznými srážkami především v zimnich měsících, jílovitou až prachovito- jílovitou půdou střední hloubky a dobrého odvodnění. Naše farma Totihue zde dodává výborný Syrah, víno velké koncentrace, jemnosti a vysoké úrovně ovocnosti, díky jedinečným podmínkám jako je absence jarních mrazíků a těsná blízkost Kordilér And.




Valle de Colchagua

hektarů: 551 | akrů: 1.362

Valle de Colchagua se nachází v VI regionu Libertador Bernardo O´Higgins a patří k Velkému údolí Rapel. Jeho vyznačení čtyř ročních období napomáhají hroznům , aby dozrávaly vklidu a harmonii. Unikátní směs mořského vánku a větrů z And činí ideální místo pro pěstování modrých odrůd jako je: Merlot, Syrah a speciálně Carménère.



Valle del Bio- Bio

hektarů: 33 | akrů: 82


Valle del Bio- Bio patří do VIII.regionu Bio-Bio, který se nachází asi 550 km jižně od hlavního města Chile, Santiaga. Teplé dny a chůadné noci tohoto údolí umožňují dlouhou dobu zrání. Vysoké srážky, silné poryvy větrů a extrémní podmínky.
V této oblasti se kultivují především odrůdy, které vyžadují nižší teploty pro lepší zrání.Na farně Mulchén pěstujeme jedinečné a autentické Sauvignon Blanc, stejně jako jiné odrůdy s velkým potenciálem, jako je Pinot Noir a Riesling.